Restaurants

Restaurant Les Fonts (Ca Nasio)

Restaurant Les Fonts

(Ca Nasio)

  • Ptda. Algar, 71
  • 03510 Callosa d’en Sarrià (Alicante)
  • Telèfon: 96 588 02 31 / 96 588 01 54
  • Email: restaurantlesfonts@gmail.com

El Restaurant Els Fonts (Ca Nasio) aquesta enclavat en un marc incomparable de absoluta bellesa, el paratge natural de Els Fonts d’Algar, la situació del restaurant és privilegiada, pel fet que es troba al costat de la principal cascada “Toll de la Caldera” i inici del recorregut per a accedir als Fonts d’Algar. A causa d’aquesta meravellosa ubicació podrà gaudir de unes vistes privilegidas del riu i de les muntanyes de Ponoch i Aitana.

Va començar el seu recorregut en l’anys 1973, sent un negoci familiar. En la actualitat, continua sent la tradició familiar, ara en la seua tercera generació. Compta amb un preciós saló menjador, dues terrasses i una moderna cuina adaptada a les noves exigències per a augmentar el grau de satisfacció de els nostres clients. Sense oblidar del seu pàrquing propi, amb prioritat per als seus clients que està situat a tan sols 50 metres de la entrada.

Especialitats de la carta:

El restaurant Els Fonts compta amb una magnifica carta Mediterrània, on predominen la seua varietat en arrossos, ensalades mediterrànies, entrades tradicionals, les famoses Calderetes de peix i carns a la brasa.

I per a finalitzar, no es vaja a casa sense provar les seues postres i una excel·lent carta de vins.